Web
Analytics


En velfortjent Paul Harris Fellow til vår president øisteinInnkommende President Per Frode Rismark overrasket avtroppende President Øistein som har hatt presidentvervet to ganger på årets sommerfest.

Begrunnelsen for utnevnelsen er Øisteins PHF egenskaper, som:
Sosial, engasjert, ideskapende, prosjektorientert, samfunnsengasjert, fremmøte %, Rotarykunnskap og aktiv Rotary PR.

Certifikat og nål ble overrakt av vår nye AG, Rune Larsen.  Velfortjent og hyggelig, og en overrasket Øistein takket hjertelig.INTERCITYMØTE 15 MARS 

QUALITY HOTELL 

Over 120 personer - både Rotarianere og næringslivsfolk fra hele Østfold, fant veien til Quality Hotel på Grålum da Skjeberg Rotaryklubb inviterte til konferanse om bærekraft i utfordrende tider. Der fikk de høre at Borregaard - selve grunnsteinen i Sarpsborgs industrimiljø - er meget godt rigget for en bærekraftig fremtid. 

Større utfordringer er det imidlertid for matsikkerheten i Norge ifølge analysene til Yara som viser til at politikernes beslutningsgrunnlag dessverre ikke er basert på aktuelle og oppdaterte fakta. I en krisesituasjon vil Norge kunne få betydelige problemer med å skaffe mat til befolkningen. 

DNV - bedre kjent som Det Norske Veritas - snakket om mulighetene for å øke energiproduksjonen ved hjelp av havvind uten altfor store miljømessige konsekvenser, men mente at det nok ville ta mangeårig før dette ville monne særlig med all elektrifisering som foregår. Konferansen som bar navnet Rotary Business Forum ble såpass vellykket at presidenten i Skjeberg Rotaryklubb, Øistein Brodal, antyder at man ser for seg å arrangere en ny konferanse allerede til høsten - da med nye og spennende tema for organisasjons- og næringsliv. Fornøyde foredragsholdere (fra venstre): Øistein Brodal (President Skjeberg Rotaryklubb), Anders Rognlien (Yara), Marte Rusten (DNV), Arne S. Nielsen (Assisterende Guvernør i Rotary), Dag Arthur Aasbø (Borregaard)dET ER EN DLEDE Å GI BORT NÅR MOTTAKEREN ER SÅ GLAD OG BEHOVET ER SÅ STORT.Sparebank 1 og Skjeberg Rotaryklubb troppet opp hos Frelsesarmeen med hver sin gavesjekk.

Det håper de at kan lette byrden for mange lokale som sliter i julen.

– Mange opplever at julen er en vanskelig tid med stram økonomi og ensomhet. Kostbar strøm og stigende matpriser gjør det spesielt tyngende i år. Men Frelsesarmeen stiller alltid opp med en håndsrekning til personer og familier i lokalmiljøet som trenger støtte, skriver Arne Sigurd Rognan Nielsen fra Skjeberg Rotaryklubb til SA. Gavesjekkene var på 30.000 kroner hver, noe som ga Frelsesarmeen 60.000 sårt tiltrengte kroner. Nå håper de flere bidrar.


____________________________________________________________________________________________
På sommerfesten fredag 24/6 på restaurant
salt i høysand fikk vår avtroppende president
arne s r nielsen sin velfortjente paul harris.
vi gratulerer!


Grasrotandelen vår


Er ROTARY noe for deg? En liten video.Guvernørbesøk i Skjeberg Rotaryklubb


Onsdag 6. oktober hadde Skjeberg Rotaryklubb besøk av District Governor (DG) Lars Borgestrand som snakket om hvor viktig arbeidet til Rotary er både lokal tog internasjonalt. Som DG er Lars, som bor i Bærum men tilhører Jeløy Rotaryklubb, den øverste ansvarlige for hele 44 Rotaryklubber i distrikt 2260.

Guvernøren hadde et kort møte med styret i Skjeberg Rotaryklubb før kveldens feststemte møte med klubbens medlemmer. Hele 77 prosent av medlemmene hadde møtt opp for å høre guvernørens inspirerende foredrag og hyggelig bespisning.__________________________________________________________________________

Et hyggelig møte i Hafslundalléen med representantene for Hafslund hovedgård, 2. september 2021

De ønsker en oppgraderinG av alléen med et tre til, og at de oppfordret oss til å få laget et skikkelig skilt som kunne fortelle historien til den vesle "parken" vi har opparbeidet.

Et slikt skilt ville Hafslund hovedgård bekoste.

Dermed blir det ny dugnad i alléen med planting av tre til våren.

(FOTO: KJELL LUNDE)


__________________________________________________________________________________________

SKJEBRING HEDRET MED INTERNASJONAL UTMERKELSE
Rune Larsen (tv) fra Skjeberg ble PÅ VÅR ÅRSFEST hedret med utmerkelsen Paul Harris Fellowship. Det er Rotary International som deler ut denne prisen til personer som har utmerket seg ved uselvisk tjeneste for andre ved å etterleve mottoet Service Above Self.
Prisen ble utdelt av den nye presidenten i Skjeberg Rotaryklubb, Arne Sigurd Rognan Nielsen.
vi takker for Et hyggelig og lærerikt møte med vår guvernør ine barlie onsdag 21/10 2020

ROTARY MEDLEMMER SOM "PRØVEKLUTER"


Noe som er veldig fint med å være medlem av Skjeberg
Rotaryklubb er når vi engasjerer oss i aktiviteter utenfor klubben. 

Ikke minst når det gjelder ungdom. 

Her er vi på besøk hos en fantastisk gjeng med 12-åringer
ved Lande Skole i Sarpsborg. De har engasjert seg i et prosjekt
ved navn First Lego League. I dette prosjektet skal de finne seg et tema å forske på, de skal bygge en robot som skal utføre en rekke utgaver og styres ved hjelp av dataprogrammering.
Les mer.....


________________________________________________________________________________________________________________________

Vi gratulerer Jim med utmerkelsen!

Paul Harris Fellow Recognition

“En Rotaryklubb kan hedre en rotarianer eller ikke-rotarianer for sitt ekstraordinære virke i Rotary, eller for sitt samfunnsgagnlige arbeid. Utmerkelse Paul Harris Fellow (PHF) kan bare gis til enkeltpersoner, ikke til organisasjoner eller bedrifter.”

Presidenten og et enstemmig styre har valgt å utdele PHF til Jim Johansen med følgende begrunnelse:
Les mer:...

 

·         

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Vår RYLA-kandidat 2018 MArtine Øby Strand

Lederkurset med Rotary forandret meg!
Det var en annen jente som reiste på lederkurs,
enn hun som kom hjem! Det sier Martine Øby Strand (20)
som ble invitert til å delta på det årlige weekend-kurset
for unge, kommende ledere, som arrangeres av Rotary International.

Les mer....


_______________________________________________________________________________________________________________________________________

 Årets dugnad i hafslundalléen, utklipp fra Sa mandag 7. mai
Onsdag den 2. mai hadde Skjeberg Rotary Klubb
dugnad i Front alléen til Hafslund Hovedgård.


Les Mer.... 

Sosiale medier 

Møteinformasjon

Møtested: Skjeberg Rådhus
Adresse: Rådhusveien 17
Postnummer: 1739
Sted: Borgenhaugen
Land: NO
Møtedag: Onsdag
Møtetid: 19:00
Møtespråk: no


Klubbens møter:

Julebord

2023-12-13 19:00 - 23:00

Ordinært styremøte

2023-12-20 18:00 - 19:00

Klubbmøte: Program blir oppdatert

2023-12-20 19:00 - 20:00

Møtearkivrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...