Web
Analytics

Jim ble medlem av Skjeberg Rotaryklubb i , 1994, dvs. 24 år i klubben, var president i 2004/2005, har hatt diverse verv i klubben, er leder for TRF-komitéen inneværende Rotary-år

Men det er først og fremst som initiativtager og historieforteller under klubben sin årlige dugnad i Hafslund-alléen at Jim har utgjort en forskjell. Jim har ordnet med alt det praktiske; organisering, planlegging, kyndig veiledning, tilrettelegging med redskap, maskiner, innkjøp av lindetrær, gressfrø inkludert vanning siden 2012.

Før den tid så var det Bjørnstad skipet hvor veien frem ble ryddet og området rundt vedlikeholdt. Da var det greit med en gartner i rekkene.

I sitt profesjonelle og yrkesaktive liv har Jim satt synlige spor etter seg, først som kommunegartner i Tune kommune deretter som park- og idrettssjef i Sarpsborg. Bl.a. park-anlegget rundt Tunevannet, eller bedre kjent som” Landeparken”.

Dette er i tråd med Rotary's idealer, å bruke sin yrkesmessige bakgrunn til å gagne andre og utgjøre en forskjell (som vår RI president har uttrykt det i” Making a difference”). 

Sosiale medier 

Møteinformasjon

Møtested: Skjeberg Rådhus
Adresse: Rådhusveien 17
Postnummer: 1739
Sted: Borgenhaugen
Land: NO
Møtedag: Onsdag
Møtetid: 19:00:00
Møtespråk: no


Årsfest
25. jun. 2021, 19.00 - 23.00

ÅRSFEST på Rest. SALT. Høysand. Sommeravslutning, ...

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...